/OVER HSTCM
OVER HSTCM 2018-02-05T10:46:07+00:00

OVER HSTCM

Hopeful Star TCM is al meer dan 15 jaar in het centrum van Haarlem gevestigd. In onze praktijk gebruiken wij diverse technieken uit de Traditionele Chinese geneeskunde zoals Acupunctuur, Kruiden, Cupping en Moxa. Regelmatig combineren wij deze behandelwijzen om een optimaal resultaat te behalen.

Vanuit een holistische benaderwijze kan met TCG een groot scala van ziekten behandeld worden zonder schadelijke bijwerkingen te veroorzaken. TCG heeft als voordelen dat het veilig, efficiënt en laag toxisch is. Uitgangsfilosofie van TCG is dat een gezond mens in balans is. Iemand die ziek is heeft een verstoorde balans en een TCG behandeling is er iedere keer op gericht op het terugbrengen van balans. Zodra het lichaam weer in een balans is kan het op eigen kracht verder werken aan herstel. TCG is niet het bestrijden van symptomen maar het wegnemen van de oorzaak van die symptomen.

Wij verzorgen het op een professionele manier uitvoeren van de behandelingen voor elke patiënt in een hygiënische, rustgevende en harmonieuze omgeving. Dat maakt deel uit van de TCG filosofie.